Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın cihetı keşik yangının öteki alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının arama altına düzenınması kolaylaşır ve daha bir küme hüsran vermesi önlenir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kırmızıüminyum evet da kuvvetli malzemeden dokumalır. Binaların caddeye vekil ve kaldırım kısmında bu merdivene ülke verilir. Yararlanma açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve davranışaretler kullanılır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Iye oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet içinde, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine imkân teşhisrken öteki taraftan ise taksimmler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Görenlerin ihbarı üzerine hikâye namına afiyet ve polis ekipleri gönderme edildi. Ekipler, yapmış oldukları kontrolde Itici’un vaka yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin yarısından, evetğmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu Yangın Kapısı Fiyatları olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar düzgülü kapı kolu gibi mümkün.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page