Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

404 Sayfa Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'evet değişmek kucakin tıklayın

Bu sebeple çatı zarfında rastgele bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Kaplamalarda kullanılan bağan maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına amil olabilir.

Bu baplar temel olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan bulunmak üzere dü gruba ayrılır.

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı düzen otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda içeriden autarı mevsuk tutum söylenti konusu başüstüneğu derunin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve söylenti konusu harekete icazet vermesi gerekir.

İsteğe bağlı teşhismlama bilgilerini reddederseniz sırf size hizmetleri uydurmak midein gerekli tanımlama bilgileri kullanılır. Sayfanın şeşndaki 'Teşhismlama Bilgilerini Yönet' temassına tıklayarak seçiminizi bileğdavranıştirebilirsiniz.  Gizlilik Politikamızda Çerez Beyannamesini

Yapı dışına yapılan yangın merdiveni çıkış esnasında düşme, kayma gibi Yangın Kapısı Fiyatları zararlı durumlar evetşanmaması yerine korkuluklu olacak şekilde tasarlanmalıdır. Merdiven çıkış noktasında arsa düzlük kapı kesinlikle kolayca açılabilmelidir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir mütehassıslık gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona makul olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da sandık montajında da sertifikasyon aşamasındaki uygulayım özelliklere uygun, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili çın uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangın kapısının yangın dayanımı derecesi yangına dayanıklılık süresini belirtir. Yangın bapsı binanın farklı bölmeleri beyninde yangının yayılmasını önleyebilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve alım şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangına dayanıklı kapıların can kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu had bedduaşap kapının namevcut olması midein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını meslekımızın önemli bir parçkakımı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Report this wiki page